Velg en side

FLYTEBRYGGER
OG MORINGER

Totalleverandør av bryggekonstruksjoner 

Bratås AS har siden 1996 vært totalleverandør av bryggekonstruksjoner. Vi leverer alt fra enkle flytebrygger til store marinaer. Vi står for montering og levering i hele den norske skjærgård.

Under ser du noen av tjenestene vi tilbyr innen bryggekonstruksjoner. Finner du ikke det du leter etter, kontakt oss gjerne!

FASTBRYGGER

Bratås AS produserer fastbrygger etter ditt ønske og behov. En fastbrygge kan produseres i betong og kan kombineres med treverk.  En fastbrygge kan også kombineres med en flytebrygge for å få en forlengelse av bryggen.

FLYTEBRYGGER

Vi leverer et bredt spekter av flytebrygger i betong, tre/betong og stål/plast. Flytebryggene kommer i ulike størrelser og kan kobles sammen i ulike formasjoner. 

BØLGEBRYTER

En bølgebryter/bølgedemper har høy egenvekt og er konstruert for å ligge dypt i sjøen. Dette gjør at den kan tåle tøffe forhold. Våre bølgebrytere er konstruert i armert betong rundt en kjerne av ekspanderende polystern som gjør at den ikke kan synk, samtidig som den forlenger bølgebryterens levetid.  

MARINAER

Vi kan levere marianer til mindre båtforeninger eller større anlegg. Vår leveranse innebærer alt fra montering til de ulike komponentene. Vi utfører også service og vedlikehold av eksisterende anlegg. 

MORINGER

Vi leverer og monterer moringer til forankring av flytebrygger, marinaer mm. Våre dykkere utfører også service og vedlikehold av eksisterende moringer.